top of page

Idag firar vi Matlådans dagVisste du att ta med en matlåda till lunch på jobbet inte bara är bra för din hälsa, utan också för miljön och din plånbok?


Som arbetsgivare är det viktigt att visa omtanke för sina medarbetare. Att ge dem en personlig matlåda med företagets logotyp och/eller personnamn tryckt på är inte bara en generös gest utan också ett smart sätt att skapa en starkare sammanhållning.


Varför ska du välja en matlåda som gåva till dina anställda?

Här är några goda anledningar:


  1.  Främja hälsa och välbefinnande: En egen matlåda uppmuntrar till att äta näringsrik mat och undvika snabbmat eller dyra lunchalternativ.

  2.  Miljövänligare alternativ: Genom att minska användningen av engångsförpackningar och ta med en återanvändbar matlåda minskar vi vår miljöpåverkan.

  3.  Stärk företagskulturen: Att ge anställda en personlig matlåda visar uppskattning och skapar en känsla av samhörighet inom teamet.


 Vi på Gewe Promotion kan vi hjälpa dig att skapa matlådor och andra roliga profilprodukter med ditt tryck på, perfekt för att överraska och belöna dina medarbetare! Kontakta oss idag för tips och idéer.
Vill du få nyheter och inspiration via e-post?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till specialerbjudanden och nyheter för våra prenumeranter.

Tack för att du anmält dig till Gewe Newsletter.

bottom of page