top of page

Säg "Hej" till vår nya designer!

Sedan några veckor tillbaka har vi på Gewe Promotion utökat med ännu en stjärna i vårt härliga team. Säg hej till Nina, vår nya designer!Hej och välkommen till Geweteamet, Nina! Roligt att ha dig här. Berätta lite om dig själv:

– Tack, jätteroligt att vara här! Jag heter Nina Svedlund och är ursprungligen från Hälsingland, men jag har kallat Stockholm mitt hem sedan 2003, efter att jag avslutade min designutbildning i Sundsvall.


För närvarande är svampplockning min största passion på fritiden, och min hund Bengt är alltid min trogna följeslagare. Utöver det älskar jag att gå på konserter och andra kulturevenemang.


Vad ska du göra här?

– Min roll på Gewe kommer innefatta grafisk formgivning i alla dess former, från kreativa designkoncept och produktskisser till fotografering, marknadsföring och e-handelslösningar. Med nästan 20 år i profilbranschen ser jag fram emot att dela min kunskap och erfarenhet med Gewe och våra kunder. Jag ser också fram emot att lära mig ännu mera tillsammans med detta fantastiska gäng.


Vad är ditt intryck av Gewe hittills?

– Alla har varit så välkomnande! Det är en härlig stämning och en hög professionell service och kompetens. Jag ser fram emot att vara en del av gänget och att skapa kreativa lösningar för våra kunder.

Vill du få nyheter och inspiration via e-post?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tillgång till specialerbjudanden och nyheter för våra prenumeranter.

Tack för att du anmält dig till Gewe Newsletter.

bottom of page