top of page

Vad kan vi hjälpa dig med?

SORTIMENT

Som ett fullserviceföretag gör vi det enkelt för våra kunder. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter och kläder, och inom varje kategori presenterar vi ett närmast oändligt urval. 

 

Inom varje segment sträcker sig vår kvalitet från standardprodukter till exklusiva varumärken, och vi kan tillgodose alla behov. Om vi inte hittar det du söker hos våra underleverantörer, tar vi det ett steg längre och specialtillverkar produkter efter dina önskemål. 

Populära kategorier

En standardprodukt eller nyfiken på specialdesign?

Vi förstår att det ibland krävs något alldeles extra för att sticka ut och skapa verklig uppmärksamhet. Därför kan vi även guida dig genom processen att skapa skräddarsydda produkter som passar era unika behov. Oavsett om det handlar om att designa en egen klädkollektion för era medarbetare, sätta ihop specialanpassade kit med produkter eller en helt skräddarsydd produkt har vi all möjlighet att hjälpa dig.

Vi tar hänsyn till din budget och tidsramar och arbetar nära dig för att ta fram design som speglar din vision.  Vi har etablerade kontakter med fabriker över hela världen och vi kan säkerställa dig en helt unik produkt. Självklart följer våra specialtillverkade produkter alltid EU:s direktiv och standarder gällande säkerhet och hälsa. 

Specialdesign

Varumärken

Vi är stolta att vara återförsäljare till flera ledande varumärken som delar vår passion för produktutveckling och höga prestanda. Varje varumärke vi väljer att inkludera i vårt sortiment har noga valts ut för att möta höga krav av kvalitet, design och hållbarhet.

Vi tror på att erbjuda våra kunder det bästa, och därför samarbetar vi endast med varumärken som aktivt strävar efter att ligga i framkant i branschens utveckling. 

Genom att vara medvetna om de senaste trenderna säkerställer vi att våra kunder får tillgång till produkter som inte bara uppfyller, utan även överträffar förväntningar.

Kataloger

Utöver de produkter som visas i vår webbutik erbjuder vi också ett brett sortiment av andra profilprodukter och kläder. Utforska våra varumärkens kataloger för att upptäcka ännu fler alternativ. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp - vi är här för att hjälpa dig!

Aktuella kampanjer

bottom of page