top of page

Vi hjälper dig med all
grafisk produktion.

VÅRA TJÄNSTER: GRAFISK DESIGN

Gewe Promotions Inhousebyrå är din partner för att förverkliga din företagsidentitet genom unik grafisk design. Vi hjälper dig sätta din stil på allt från broschyrer, kataloger, visitkort till vepor, roll-ups till reklampennor.

Nyttja vår designateljé inom layout och original när kunskapen saknas inom ert företag eller om tiden är knapp, vår designateljé står till er tjänst. 

Vårt tjänster inom grafisk design

Image by Keila Hötzel
Design
Grafisk Leaf
Modemagasin
Grafisk profil
Logotyp
Broschyrer
Vektorisera logo
Image by Conscious Design
Design
Image by Jackson Sophat
Image by David Emrich
Visitkort
Skyltar
Foldrar
Webbsidor
Design
Design
Image by Joachim Pressl
Paket
Presentationer
Kuvert
Förpackningar
Fotografering
Design
Hjärtformad
Design
Design
Annonser
Sociala medier
& mycket mer!
Original

Inhousebyrå, även för er

Vi ger våra kunder möjligheten att dra nytta av vår kreativa designavdelning som en extern inhousebyrå samtidigt som ni behåller alla fördelar. Genom att producera designmaterial internt erbjuder vi fördelar såsom kortare ledtider, minskade kostnader och en ökad kontroll över det egna varumärket.

Våra formgivare på Gewe Promotion besitter en omfattande kunskap och lång erfarenhet av att skapa kreativa lösningar. Genom att samarbeta med oss kan vi vägleda våra kunder till det bästa tryckunderlaget, oavsett om det är avsett för en mugg, sweatshirt eller trycksak.

Dessutom agerar våra formgivare som extra ögon över våra kunders grafiska profil och varumärkesplattformar för att säkerställa att dessa efterlevs. Vi producerar dagligen olika original och tryckfiler, från helt nya logotyper till grafiskt material som följer en redan etablerad design. Vi hjälper också till att modifiera motiv från andra källor, såsom att ändra i vektoriserade filer eller skapa vektoriserade tryckunderlag från grunden. På så sätt säkerställer vi att varje designelement är perfekt anpassat för ändamålet.

bottom of page