top of page

Vi är nyfikna och helhjärtade

OM GEWE

Gewe Promotion har en inkluderande och öppen atmosfär, vilket skapar en varm och familjär miljö där personliga relationer trivs. Vår professionella inställning går hand i hand med vår fullservicefilosofi, och vi är stolta över vår omfattande erfarenhet och expertis. Vår bas är i Huddinge, Södra Stockholm, där du hittar vårt kontor, utställning och yrkesbutik.

Vi är din trygga partner och går långt för att säkerställa att dina behov är uppfyllda. Att arbeta med och hos oss är inte bara en uppgift, det är en upplevelse där alla ska känna sig hemma och ha roligt. Välkommen till vår gemenskap.

Hur allt började...

Vår historia började redan 1951, då morfar Gösta och mormor Aina startade och lade grunden för Gewe Tvätten, som sedan blev ett av Sveriges största industritvätterier. År 1961 tog barnen över tvätteriet, de startade även Gewe Textil & Service, som sedan blev Gewe Promotion.

År 1990 anslöt sig Göstas och Ainas barnbarn, Jeanette och Michael, till företaget och utvecklade affärsområdena som idag är hjärtat av vår verksamhet. År 1996 inledde vi ett framgångsrikt samarbete med New Wave och gick med i RCC, som var dåtidens
New Wave Profile.

År 2004 tog Jeanette och Michael över ägandet av Gewe Textil & Reklam och formade företaget till dagens Gewe Promotion.

Mormor Aida
Michael och Jeanette

Och fortsätter...

Idag är Gewe Promotion fortfarande ett familjeföretag med Jeanette och Michael i spetsen med "Gewe-andan" i tredje generation. 

Att hålla ett företag vitalt i över tre generationer kräver ambition, strategiska beslut och satsningar.  Idag är Gewe ett fullserviceföretag som erbjuder företagsprofilering, event, merchandise samt yrkeskläder, personskydd och uniformer.

Sedan 2007 har Gewe det högsta kreditbetyget AAA.
Sedan 2010 är Gewe certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14401.
År 2013 blev Gewe Årets företagare i Huddinge.
År 2007 och 2013 blev Gewe Årets New Wave-återförsäljare.

År 2023 tilldelades Gewe högsta kreditbetyg av Creditsafe

Vi ser fram emot att fortsätta växa och erbjuda våra kunder exceptionell service och kvalitativa produkter. Välkommen till Gewe Promotion, där vi kombinerar tradition med innovation.

flaggor.jpg

New Wave Profile

Gewe Promotion är en stolt medlem av New Wave Profile, Skandinaviens största kedja inom profilkläder och profilreklam. Med cirka 70 lokala butiker spridda över Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden utgörs kedjan av fristående professionella företag inom profilmedia.

Genom att samarbeta skapar vi en kraftfull resurs och en gemensam kunskapsbank som omedelbart omsätts till kundnytta. Gewe Promotion har varit en del av New Wave Profile från starten, och sedan 1996 har vi framgångsrikt samarbetat och varit en del av RCC, som var den dåvarande New Wave Profile.

BE YOUR BAND – Vår gemensamma vision
Sedan 2013 är vi stolta medlemmar i New Wave Profile – BE YOUR BRAND. Under detta motto strävar vi efter att skapa kommunikation som både inspirerar och informerar, och som belyser hur man kan vara sitt varumärke ur ett brandingperspektiv.

Vår långa och framgångsrika relation med New Wave Profile är en grundsten för vår förmåga att erbjuda  högkvalitativa profilprodukter och en service i världsklass till våra kunder. Tillsammans är vi starkare, och tillsammans är vi stolta att vara en del av New Wave Profile-familjen.

Certifierad ISO 14001
Certifierad ISO 9001

Vårt hållbarhetssarbete

Vi på Gewe Promotion värdesätter din trygghet som kund och strävar efter att integrera miljömedvetenhet och etik i alla aspekter i vår verksamhet. Vi är sedan 2010 miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 & ISO 9001.

Vår process i fem enkla steg

För att skapa en framgångsrik varumärkesprofilering är det avgörande att genomföra en bra analys för att utveckla vinnande strategier och produkter som möter dina unika behov. Det är även essentiellt att förstärka sin profilering med kreativitet och design för att skapa ett helhetskoncept som verkligen imponerar.

Vad som sätter Gewe Promotion i en unik position är vår förmåga att se det totala perspektivet. Vi strävar inte bara efter att erbjuda produkter och tjänster, utan att hjälpa våra kunder att skapa en stark och minnesvärd varumärkesprofilering.

UPPTÄCKA

Research & analys.
Identifiera behov.
Sätta mål & budget.

SKAPA

Utveckla koncept. produktval.
Design & utveckling.

TILLVERKA

Tryckunderlag. Inköp.

Produktionskontroll.

Leveransbevakning.

SERVICE

E-handelslösning.
Logistik. Distribution.
Lagerhållning

RESULTAT

Uppföljning.

Utvärdering.

Statistik.

Vad våra kunder säger

Vi blir alltid glada för en trevlig recension på Google. Det går snabbt och enkelt att skriva en recension på datorn eller från mobiltelefonen.

Några frågor som hjälp:

  • På vilket sätt har vi hjälpt dig/er?

  • Vad var det bästa med vårt samarbete?

  • Något annat du vill dela med dig om kring oss eller våra produkter och tjänster?

team

Möt vårt team

Möt vårt fantastiska team av dedikerade och passionerade medarbetare på Gewe Promotion! Vi är stolta över att ha ett mångsidigt och engagerat gäng som arbetar tillsammans för att skapa minnesvärda upplevelser.

jeanette-1.jpg
jeanette-2.jpg

Jeanette Liedgren
VD/ Projektledare, Creative

jeanette.liedgren@gewe.se

08-502 55 310   070-648 07 59

alex-1.jpg
alex-2.jpg

Alexandra Liedgren
Projektledare/Säljare, Creative

alexandra.liedgren@gewe.se

08-502 55 316   0720-64 83 16

nina-1.jpg
nina-2.jpg

Nina Svedlund
Head of Design

nina.svedlund@gewe.se

08-502 55 315    0720-62 43 15

micke-1.jpg
micke-2.jpg

Michael Svensson
Projektledare, Workwear

michael.svensson@gewe.se

08-502 55 311   070-589 90 25

tom1.jpg
tom1.jpg

Britt-Marie Svensson
Ekonomiansvarig

bms@gewe.se

william-1.jpg
william-2.jpg

William Ruyter
Lager / Logistik

kontakt@gewe.se

annelie-1.jpg
annelie-2.jpg

Annelie Lindius
Butikschef/Säljare, Workwear

annelie.lindius@gewe.se

08-502 55 314  070-556 22 96

patrik-1.jpg
patrik-2.jpg

Patrik Liedgren

E-commerce & IT

patrik.liedgren@gewe.se

08-502 55 313  070-943 35 05

vera-1.jpg
vera-2.jpg

Vera Lagotto
Mood Manager

bottom of page