top of page

Din yrkesbutik i Huddinge

VÄLKOMMEN TILL

Välkommen till vår Yrkesbutik, din dedikerade partner för pålitliga skydds- och arbetskläder, Skyddsskor och personlig skyddsutrustning. Vi ser till att möta behoven för alla professionella branscher, oavsett om du befinner dig på en byggarbetsplats, i bilen eller på kontoret.

Vårt kunniga team i Yrkesbutiken har en omfattande erfarenhet inom arbetskläder och arbetar tillsammans med dig som kund för att identifiera dina specifika behov. Vi matchar sedan dessa behov med de bästa lösningarna för din verksamhet och dina medarbetare.

 

I vårt eget tryckeri kan vi även enkelt förädla arbetskläderna med logotyper, direkt i butiken.

2023h-host.jpg

Arbetskläder för alla yrkeskategorier.

Arbetskläder med logo

Arbetskläder är ett brett begrepp som infattar allt mellan arbetsskor, handskar till vanliga arbetskläder med tryck. Att ha en logga på kläderna gör dina medarbetare och kollegor till ditt företags talespersoner. Oavsett om ditt företag jobbar på en byggarbetsplats, i bilen eller på kontoret är arbetskläder med tryck ett utmärkt verktyg att nå ut med din marknadsföring.

Vi kan även enkelt hjälpa dig att märka arbetskläderna med din logotyp direkt i butiken. Genom att profilera dina plagg får du företagsunika arbetskläder.

Transfertryckeri

Webshop för loggade yrkeskläder

För arbetskläder har vi en kostnadseffektiv online logistiklösning där dina medarbetare enkelt kan göra sina köp direkt på nätet. Beställningen levereras sedan till önskad adress, loggad och redo att användas.

 

För dig som arbetsgivare erbjuder vi fördelar som personlig budgethantering, sparade storlekar, spårning av gods och mycket mer.

 

Processen blir smidig och effektiv, och du kan vara säker på att dina medarbetare har rätt arbetskläder för jobbet.

Varumärken

Kvalitet, säkerhet och ett bra urval är tre viktiga komponenter när vi väljer sortimentet av arbetskläder, arbetsskor och skyddsutrustning som vi vill erbjuda våra kunder.

Vi är återförsäljare till flera kända varumärken där de ständigt arbetar med produktutveckling och ligger långt fram att utveckla nya material för högre slitstyrka och komfort för användaren.

Arbetskläder

Personlig skyddsutrustning

Välkommen in!

På Musseronvägen 1A i Huddinge hittar du vår Yrkesbtuik med ett brett utbud av yrkeskläder, handskar, arbetsskor, skyddsutrustning från kända varumärken. Allt du kan tänkas behöva i ditt arbete hittar du hos oss.

bottom of page