top of page

Vad kan vi göra för dig?

VÅRA TJÄNSTER

Vi hjälper​ små och stora företag att bygga starka varumärken med hjälp av brandade produkter med tillhörande tjänster. Gewe Promotion är din mångsidiga partner och totalleverantör inom alla produktområden.

 

Vårt engagemang sträcker sig från strategi och koncept till evenemang och merchandise, allt anpassat efter våra kunders unika behov. Med oss behöver du bara en kontakt för att få skräddarsydda lösningar för ditt företag.

Vårt erbjudande

Idéer

Idéer

Vi kommer med förslag för era kommande event, kampanjer eller interna projekt.

Design

Design

Vår inhouse-byrå hjälper dig skapa design, mönster, logor, tryckoriginal etc. Din stil är vår stil!

Tryckeri

Tillverkning

När det är dags att få idéer levande sköter vi om alla inköp från våra noga utvalda samarbetspartners.

Webshop

Webbutik

När du vill nå ut med dina produkter och kläder kan du göra detta från din egen webbshop.

Lagerhantering

Lager

Vi lagerhåller dina profilartiklar och skickar dem från vårt lager.

Distribution

Distribution

Vi hjälper dig med olika lösningar av pack, plock, utskick och retur.

Smarta e-handelslösningar
för din profilreklam & arbetskläder

Vi erbjuder skräddarsydda digitala lösningar för att effektivt hantera din profilreklam och arbetskläder, anpassade efter dina behov, önskemål och målgrupp.

Med våra webshopslösningar får du en central lösning som är webbaserad och tillgänglig dygnet runt. Du bestämmer över vem som får access, medan Gewe tar hand om lagersaldo, betalning, packning, distribution och kundtjänst – allt för att underlätta för dig.

Genom att samla alla dina behov av profilreklam och arbetskläder på en plats får du inte bara bättre kontroll över ditt varumärke, utan du kan också göra inköp på ett mer kostnadseffektivt sätt.

Inhousebyrå, även för er

Vi ger våra kunder möjligheten att dra nytta av vår kreativa designavdelning som en extern inhousebyrå samtidigt som ni behåller alla fördelar. Genom att producera designmaterial internt erbjuder vi fördelar såsom kortare ledtider, minskade kostnader och en ökad kontroll över det egna varumärket.

Våra formgivare på Gewe Promotion besitter en omfattande kunskap och lång erfarenhet av att skapa kreativa lösningar. Genom att samarbeta med oss kan vi vägleda våra kunder till det bästa tryckunderlaget, oavsett om det är avsett för en mugg, sweatshirt eller trycksak.

Dessutom agerar våra formgivare som extra ögon över våra kunders grafiska profil och varumärkesplattformar för att säkerställa att dessa efterlevs. Vi producerar dagligen olika original och tryckfiler, från helt nya logotyper till grafiskt material som följer en redan etablerad design. Vi hjälper också till att modifiera motiv från andra källor, såsom att ändra i vektoriserade filer eller skapa vektoriserade tryckunderlag från grunden. På så sätt säkerställer vi att varje designelement är perfekt anpassat för ändamålet.

Vårt produktutbud

Som ett fullserviceföretag gör vi det enkelt för våra kunder. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter och kläder, och inom varje kategori presenterar vi ett närmast oändligt urval.

En standardprodukt eller nyfiken på specialdesign?

Vi förstår att det ibland krävs något alldeles extra för att sticka ut och skapa verklig uppmärksamhet. Därför kan vi även guida dig genom processen att skapa skräddarsydda produkter som passar era unika behov. Oavsett om det handlar om att designa en egen klädkollektion för era medarbetare, sätta ihop specialanpassade kit med produkter eller en helt skräddarsydd produkt har vi all möjlighet att hjälpa dig.

Vi tar hänsyn till din budget och tidsramar och arbetar nära dig för att ta fram design som speglar din vision.  Vi har etablerade kontakter med fabriker över hela världen och vi kan säkerställa dig en helt unik produkt. Självklart följer våra specialtillverkade produkter alltid EU:s direktiv och standarder gällande säkerhet och hälsa. 

Specialdesign
superhjältar

The Power of...

Din profilreklam är mer än bara föremål – de är bärare av din berättelse. De bygger ditt varumärke, gör dig synlig på marknaden och skapar långvariga relationer.

I dagens marknadsföringslandskap tar fysiska produkter allt större plats som en kraftfull kanal. De utgör hela 8,6% av den totala reklamkakan 2022 i Sverige och rankas som den fjärde största delen. Det är en imponerande prestation och slår bland annat tv, radio, direktreklam, butikspromotion och tryckt media.

Profilreklam sticker dessutom ut som en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsformerna när den används på rätt sätt. Detta beror på den låga kostanden per visning, vilket gör den till ett ekonomiskt smart val att sprida ditt budskap. Låt din profilreklam vara ambassadörer för din företagsberättelse och se hur de skapar varaktig inverkan i din marknadsföringsstrategi.

Profilreklam ger framgångsrik marknadsföring

bottom of page